Автор: Роджър УотърсСледвайте Гласове в Основателят на Pink Floyd Роджър Уотърс:

...
Автор: Роджър УотърсСледвайте Гласове в Основателят на Pink Floyd Роджър Уотърс:
Коментари Харесай

Роджър Уотърс: Забраниха ми да свиря в Полша, защото казах, че не Путин разрушава Европа

Автор: Роджър Уотърс
Следвайте " Гласове " в 

Основателят на Pink Floyd Роджър Уотърс: Най-доброто нещо, което им се е случило през последните 10 години, е войната в Украйна. Ето за какво те разрешават тя да продължава, защото наистина e добра за бизнеса. Част от бизнеса им е да печелят пари от войната, да създават оръжия, да ги продават на хората и да печелят от това. Защото не вие или аз, не елементарните хора влагат във военната промишленост. Това са хора с доста пари. И те печелят доста добре по време на война.
Но можете също по този начин да убедите хората, които не могат да си платят сметките в края на месеца и остават без дом, че виновността е на руснаците, че виновността е на Путин, че той е " Хитлер " и че той е този, който изцяло е разрушил Европа и е унищожил живота на всички, че той е повода за това. А той не е. Ето за какво ми забраниха да изсвирвам в Полша, тъй като споделих всичко това обществено.
Писах писма с апел - хей, момчета, би трябвало да започнете дипломатически договаряния и да прекратите тази война, тъй като това е най-лошото, което може да се случи. Освен това е извънредно рисково. И Русия, и вие имате нуклеарни оръжия. Освен това и от двете страни отпред стоят цялостни идиоти. И те ще ни убият всички.

Ние сме изцяло следени от тематиките за войната в Украйна и " Хитлер " Путин. Това е, върху което всички би трябвало да се съсредоточим. Защото няма значение какви са правата ви, тъй като се борите с по-голямо зло и в случай че един ден избием всички руснаци, би трябвало да избием и всички китайци, тъй като те са идващите в листата. За това става дума в цялата тази работа, за това е и тематиката Тайван. За това се написа непрекъснато в медиите, а Нанси Пелоси летя там, до този " препъни камък " за китайския водач.
 
 
 
14 Ное 2022152513 Ное 202289613 Ное 2022345913 Ное 2022180712 Ное 2022208811 Ное 20222413КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани26 Окт 2022158215 Ное 20225314 Ное 202291424 Sep 20222700
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР